Το «ΟΠΑΠ All Star Day – Παίζω με Κανόνες, Οδηγώ με Κανόνες», βρίσκεται προ των πυλών.
Το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου, το «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα βάλει τα γιορτινά του, για να φιλοξενήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση, με σαφέστατες κοινωνικές προεκτάσεις και διεξάγεται για πρώτη φορά στα χρονικά της κυπριακής καλαθόσφαιρας.
Οι κορυφαίοι Κύπριοι και Ευρωπαίοι καλαθοσφαιριστές του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας Ανδρών, θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους Αμερικανούς στον κύριο αγώνα της εκδήλωσης.
Ο Παναγιώτης Γιανναράς, προπονητής της ομάδας των Αμερικανών, αναφέρεται στην εκδήλωση: «Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση και πιστεύω ότι ήταν καιρός να γίνει και στον τόπο μας. Είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε μια περίοδο εορτών. Γενικά, τέτοιες μέρες, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Αυτός ο αγώνας θα μας φέρει όλους πιο κοντά.
Είναι τιμή μου που θα λάβω και εγώ μέρος σε αυτό τον αγώνα ως προπονητής της μιας εκ των δυο ομάδων. Το μήνυμα πιστεύω από αυτό το γεγονός είναι το ότι θα έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλο, μέσα από το παιχνίδι που όλοι μας αγαπάμε. Αυτός ο αγώνας είναι ασφαλώς διαφορετικός από τους αγώνες πρωταθλήματος. Μέσα από το διαφορετικό του χαρακτήρα, θα μας φέρει όλους πιο κοντά και θα μας βοηθήσει έτσι ώστε να μπούμε όλοι σε μια νέα αφετηρία. Στο να αρχίσουμε να βλέπουμε και τους αγώνες πρωταθλήματος, μέσα από ένα διαφορετικό πνεύμα. Ένα πνεύμα πιο θετικό. Πρόκειται για μια γιορτή, την οποία αναμένεται ότι ο φίλαθλος κόσμος θα την τιμήσει με την παρουσία του στο γήπεδο».







